Vriendentoernooi bij CasRC

CASTRICUM – CasRC organiseert een vriendentoernooi om net voor het einde van het seizoen nog even een balletje te gooien.

Zaterdag 7 juni is de laatste dag dat het veld gebruikt mag worden, dus komt er op die dag nog een toernooi. Er is geen inschrijfgeld en je mag ook vrijblijvend langskomen met je stevige shirt, broek en voetbalschoenen om je aan te sluiten bij een team.

Deelname is mogelijk vanaf de leeftijd van 16 jaar. Elk team mag maximaal twee rugbyspelers op het veld hebben en alleen de vrienden mogen scoren. Na het toernooi is het tijd voor een barbecue met kleine hapjes voor een schappelijke prijs en rond die tijd begint ook het afsluitende feest met medewerking van coverband The Garlicks uit Limmen. Inschrijven voor het toernooi kan op www.casrc.nl of via het formulier in de kantine.

Op de foto: de deelnemers aan het CasRC vriendentoernooi in 2013.