Computerinloop bij Stichting Welzijn

CASTRICUM – Tot eind juni kan men op woensdagmorgen met computervragen binnenlopen bij de computerinloop van Stichting Welzijn. Veel mensen hebben de afgelopen jaren kennisgemaakt met de computer, tablets en het internet. De praktijk is de beste leerschool, maar zal ook vragen opleveren.

Die vragen kunnen gesteld worden op woensdagochtend tussen 11 en 12 uur in de bibliotheek van Castricum. De ervaren vrijwilligers zullen proberen antwoord te geven op alle computervragen. Kan de vraag niet direct beantwoord worden, dan kan een afspraak gemaakt worden om het probleem thuis, achter de computer, op te lossen.

In de maanden juli en augustus gaan de vrijwilligers op vakantie en is er geen computerinloop. Ouderen en mensen met een beperking die deze maanden toch wat ondersteuning nodig hebben, kunnen zich dan direct wenden tot Stichting Welzijn Castricum, tel. 0251-656562, info@welzijncastricum.nl.