Nationale Sevens titels worden dit weekend weer verdeeld

CASTRICUM – Zaterdag 31 mei en zondag 1 juni staat het Nationaal Rugby Centrum Amsterdam in het teken van Sevens en de strijd om het landskampioenschap voor alle klassen.

Zaterdag is van oudsher voor de Cubs en Junioren teams. De Cubs van Cas RC hebben hard getraind en hebben in de voorronde hun visitekaartje afgegeven door een ongeslagen nummer 1 positie in te nemen. De Junioren van Cas RC hebben zich via een lucky loser plaats toch voor het hoofdtoernooi geplaatst in tegenstelling tot eerdere berichten. Primeur dit jaar is het NK voor meisjes.

Zondag is het de beurt aan de senioren teams, zowel dames als heren en de colts. Helaas hebben de Ladies zich niet weten te plaatsen, maar de Heren 1 en de Colts wel. Naast fantastisch snel rugby wordt op Zondag de Jeugdspeler, de Speler en Speelster van het Jaar bekend gemaakt.

Cas RCer Tony Hogeboom heeft de nominatie al op zak, misschien mag hij zich vanaf morgen Jeugdspeler van het jaar noemen. Het belooft heerlijk Sevens weer te worden, dus het NRCA heet U vanaf 10.00 uur van harte welkom voor een weergaloos weekend. Meer informatie: www.rugby.nl