Creatieve Wieven van Augustinusschool verdienen pluim

CASTRICUM – De Creatieve Wieven uit Castricum verdienen overduidelijk een pluim. De knutselende dames kregen maar liefst twaalf nominaties. dames


De Creatieve Wieven, Loes Smit, Manon van Beek en Marianne Stam, geven creatieve lessen op de Augustinusschool in Castricum. Op donderdag- en vrijdagmiddag gaan de kinderen helemaal los met verf, lijm, naald en draad. De school hangt vol met mooie kunstwerken.

Momenteel zijn de kinderen en de Wieven druk bezig met de voorbereidingen voor een modeshow. Op 27 juni, als afsluiter van het schooljaar, laten de kinderen hun eigen creaties zien op de catwalk.

Kent u ook iemand die zich belangeloos inzet voor een ander? Geef ze dan op voor een pluim via www.datisheelnormaal.nl/pluim. Kijk voor alle andere pluimen en nominaties op onze Facebook-pagina www.facebook.com/datisheelnormaal