Vrijwillige helpende handen gezocht voor Uit Je Bak

CASTRICUM – Het Uit Je Bak Festival is het visitekaartje van cultureel poppodium De Bakkerij in Castricum. Bezoekers van alle leeftijden kunnen dan weer genieten van een inspirerend zomers dagje uit. Voor het festival op zondag 27 juli zijn nog wel mensen nodig.

Met uiteenlopende optredens van verschillende bands heeft het kleinschalige, geheel door vrijwilligers georganiseerde festival ook dit jaar weer heel wat te bieden. Maar niet alleen de muziek is de moeite waard: er zijn op het festival ook verschillende exposities en theateracts te bewonderen en de kleintjes kunnen zich vermaken met verschillende kinderactiviteiten. Er is dus voor ieder wat wils.

Alle helpende handen zijn van harte welkom om het festival tot een succes te maken, van horecatijgers tot organisatietalenten. Ook is de organisatie hard op zoek naar een Hoofd decor en een Backstage Manager. Uit Je Bak biedt de mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie van het festival en je te ontwikkelen op verschillende gebieden.

Wil je helpen? Stuur een mailtje naar vrijwilligers@uitjebak.nl en vertel daarin wat je graag zou willen doen. Mocht je dat nog niet weten, is dat geen probleem. Alle informatie over het festival is te vinden op de website www.uitjebak.nl.