Plusactiviteiten in aantocht

CASTRICUM – Het Programma Plusactiviteiten 2014-2015 wordt op zondag 1 juni 2014 huis­-aan-­huis bezorgd in Castricum­, Limmen­, Akersloot en andere plaatsen in de regio.

Belangstellenden kunnen met de krant inspiratie opdoen voor het komende seizoen. Dit jaar bestaat het cursusaanbod weer uit meer dan 240 cursussen. Categorieën zijn computerlessen, talen, creativiteit, educatie, gezondheid, hobby, koken, muziek, sport, lezingen en workshops.

Op zondag 31 augustus is er een open dag bij Plusactiviteiten in het Bonhoeffercollege. Geïnteresseerden kunnen dan bekijken of de cursus echt iets voor hen is en ook kijken bij andere cursussen. De open dag op 31 augustus is van 12:00 uur tot 14:00 uur.

Aanmelden voor de cursussen kan nu al online, ga daarvoor naar www.plusactiviteiten.nl.