Schitterende, volledig uitgepijlde, fietstochten door Laag Holland

CASTRICUM – De Kennemer Toer Club organiseert haar befaamde klassieke fietstocht de Kennemer Classic. De tocht heeft deze dag een drietal afstanden zodat een ieder zijn eigen lengte kan kiezen.

De afstanden zijn: 35 kilometer, 65 kilometer en een schitterende uitdaging van 125 km! Alle tochten zijn gepijld.

Alle tochten starten over dezelfde route, maar op verschillende tijden. U wordt onthaald op een prachtige dag door het Noord-Hollands landschap richting de Eilandspolder. De grotere tochten voeren u nog verder via Ursem en Spanbroek naar de IJsselmeerkust door en langs het Nationaal Landschapspark Laag Holland. Na deze omzwervingen keert u weer terug op de startplaats.

Degenen die één van deze tochten willen fietsen kunnen zich aanmelden op het terrein van camping Geversduin. De korste afstand is getest door handbikers en uitstekend in orde bevonden. Ook u bent met de handbike dus welkom!

Via www.kennemertc.nl kunt ook nog wat meer informatie vinden, zoals onder andere de exacte starttijden en inschrijfprijzen per afstand. Deze fietstocht gaat van start bij Camping Geversduin Beverwijkerstraatweg 205, 1901 NH Castricum