Fiets mee door het land van Hilde

REGIO – – Op 1 juni lanceert Huis van Hilde de eerste van acht archeologische fiets- en wandelroutes door Noord-Holland.

Noord-Holland is rijk aan archeologie. Huis van Hilde, het archeologiecentrum Noord-Holland dat begin 2015 opent in Castricum, toont alle archeologische vondsten en collecties die de provincie in de loop van decennia binnen kreeg. In aanloop naar de opening kunnen bewoners en bezoekers van Noord-Holland alvast kennismaken met het Huis van Hilde via fiets en wandelroutes, presentaties, activiteiten en de vondstenactie #Archeoselfie.

Heeft u een vreemd voorwerp of een bijzondere plek gevonden en bent u geïnteresseerd in wat het is? Stuur dan een foto van uzelf met de vondst via twitter @huisvanhilde met vermelding van #Archeoselfie of plaats de #Archeoselfie op facebook.com/huisvanhilde. Zo maakt u elke maand weer kans op een Huis van Hilde prijs.

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen en activiteiten kijk dan op: www.huisvanhilde.nl, facebook en @huisvanhilde. De eerste route is vanaf 1 juni te vinden op www.uitinnoordholland.nl en www.oneindignoordholland.nl.