F8 FC Castricum kampioen

CASTRICUM – FC Castricum F8 is na een prachtige reeks wedstrijden kampioen geworden. De F8 bestaat volledig uit eerstejaars spelers. Jeb, Loek, Koen, Thijs, Dylan, Guus, Sofie, Enzo en Quinten.

Afgelopen zaterdag speelde de F8 een thuiswedstrijd tegen LSVV F9. De wedstrijd eindigde in een glansvolle 8-0 overwinning. FCC zou eigenlijk nog een inhaalwedstrijd tegen BOL F2 spelen. Echter BOL heeft die wedstrijd afgelopen maandag afgezegd. Dat betekende dat FCC F8 officieel kampioen werd.

De spelers wisten nog van niets. De coaches hadden de ouders ingelicht en afgesproken dat de spelers woensdag na de training verrast zouden worden door dhr. Kramer met de Kampioensbeker. Toen het besef er was gingen de handen de lucht in.

Na een aantal fotomomentjes met de pappa’s , mamma’s, opa’s en oma’s was er tijd voor een officieel fotomoment in FCC kleding op het hoofdveld. Als verassing hadden de coaches nog voor een mooie herinnering verzorgd in de vorm van een kampioensbeker voor elke speler.