Veel variatie in De Bakkerij

CASTRICUM – De Bakkerij staat deze week bol van variatie.

Op vrijdag 23 mei trapt De Bakkerij af met een singer-songwriter avond met 12-snarig gitaarwonder Rob van Leersum, trekzakvirtuoos Tjerk Knop en Lyrebird met een mix van alternatieve stromingen met een hint naar folk en een psychedelisch randje.

Op zaterdag gooit De Bakkerij het over een andere boeg; ’s middags kun je kleding en fietsen laten repareren bij het Repair Café en in de avond DJ’s in het genre dreampop en noise met als klapper het alter ego van de Amerikaanse Jessica Tucker; FETTER. Op zondag is het tijd voor een heerlijk relaxte zondagmiddag met het Open Podium. Elke muzikant is welkom om een paar nummertjes te spelen.

Maandag 26 mei is het Wereld Lindyhop Dag! Op deze dag wordt er vanaf 19:30 uur gelindyhopt in De Bakkerij. Dansen, sjansen en beginnerscursussen allemaal onder leiding van opperlindyhopper Wynzen Pauzinga a.k.a. Fruns van Dansstudio Fruns. Iedereen die een beetje interesse heeft in Lindyhop is welkom. Kijk voor het hele programma van de Bakkerij op www.podiumdebakkerij.nl.