Provincie houdt hoorzittingen over structuurvisie

HAARLEM – De provincie Noord-Holland organiseert diverse hoorzittingen over de ruimtelijke structuurvisie van de provincie.

In de ruimtelijke structuurvisie staan globale zaken over de ruimtelijke ontwikkeling, waar mag gebouwd worden en waar niet, hoe moet het landschap er in Noord-Holland uitzien. De leden van Provinciale Staten zijn nieuwsgierig naar de opvattingen van burgers en betrokkenen over de structuurvisie.

Vragen die gesteld worden gaan bijvoorbeeld over de duidelijkheid van de structuurvisie, of welke verbeteringen burgers hebben. De input van de hoorzittingen kan worden gebruikt bij herziening van de structuurvisie en dient ook als input voor de politieke partijen in de aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen in 2015.

Op 27 mei wordt de eerste hoorzitting georganiseerd, in het provinciehuis in Haarlem. Op 10 juni is er nog een hoorzittingsavond in Slothotel Igesz in Schagen en op 25 juni in het raadhuis van Hilversum. Alle avonden beginnen om 18:30 uur met een inloop. Aanmelden kan door te mailen naar Kees Mellema (mellemak@noord-holland.nl). Aanmelden kan tot drie dagen voor de hoorzitting. Kijk voor meer informatie op www.noord-holland.nl.