Ook warme maaltijden bij Tafeltje-Dek-Je

CASTRICUM – Mensen die door omstandigheden niet in staat zijn voor zichzelf een warme maaltijd te bereiden, kunnen via Tafeltje-Dek-Je geholpen worden.

Het Buffettenpaleis levert de maaltijden en heeft haar service sinds enkele maanden uitgebreid . Men kan kiezen voor magnetronmaaltijden of, door een kleine toeslag te betalen, voor warme maaltijden. Met de meest voorkomende diëten kan rekening worden gehouden.

Wie gebruik wil maken van Tafeltje-Dek-Je kan contact opnemen met de contactpersoon in de woonplaats. Deze zal bekijken of deelname aan Tafeltje-Dek-Je noodzakelijk is en waar nodig nog het een en ander toelichten. In Akersloot kan men terecht bij Bettie Verduin van Stichting Welzijn Ouderen Akersloot, telefoon 0251-316394, in Castricum en Limmen bij Marga van Staveren van Stichting Welzijn Castricum, telefoon 0251-656562.

Op de foto: vrijwilligers laden het eten in om te brengen naar de mensen die gebruikmaken van Tafeltje-Dek-Je.