Aanmelden voor WEA Open Tennistoernooi

CASTRICUM – Tennisvereniging Castricum en WEA nodigt alle tennissers van 30 jaar en ouder om zich in te schrijven voor de 33ste editie van het WEA Open Tennistoernooi. Dat toernooi zal worden gehouden van 16 tot 22 juni op het terrein van Berg en Bal.

Er zal in alle gangbare categorieën en speelsterktes ingeschreven kunnen worden. Qua leeftijd is er een onderscheid tussen 30+ en 50+. Tijdens het voorweekend van 14 en 15 juni zal volop gespeeld worden en gedurende de week vangen de partijen aan om 18:00 uur.

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zal gespeeld worden in poulevorm of afvalschema’s met verliezerrondes. Tijdens het toernooi is ook het WK Voetbal in volle gang, er zal geregeld worden dat de wedstrijden op groot scherm te volgen zijn.

Op 21 juni is een spetterende feestavond met een optreden van niemand minder dan Lisa Jordan. Het inschrijfgeld bedraagt € 9,00 per persoon per onderdeel. Inschrijven voor het toernooi kan tot 2 juni via www.tvcastricum.nl.