Kunst bij Perspectief

CASTRICUM – Tijdens de KUNSTFIETSROUTE op 7 en 8 juni staan ook de deuren van de ateliers van Perspectief wagenwijd open.

Er is volop kunst te zien met op de zondag muzikale ondersteuning van sfeervolle gitaarmuziek. De portretten van burgemeester Mans nemen daarbij een prominente plek in. De burgemeester opent de Kunst Fiets Route op zaterdag 7 juni om 10.00 uur in de ateliers van Perspectief.

Verder is in de ateliers een speciale plek ingeruimd voor de werkgroep Grafische Technieken, die laat zien wat er allemaal mogelijk is door ter plekke aan het werk te zijn. Eén van de beeldhouwgroepen heeft een opvallend object gerealiseerd dat centraal tentoongesteld is en geïnspireerd op “Jardin d’Email” in het Kröller Müllermuseum.

Laat u inspireren en beleef het allemaal. Perspectief is beide dagen geopend van 11.00 tot 17.00 uur.
Perspectief is gevestigd in de Oude Duinrandschool, Van Oldenbarneveldtweg 37 te Bakkum.