Shannon van Beek in de race voor talentprijs

CASTRICUM – Shannon van Beek, presentatrice bij Omroep Castricum, is in de race voor de prijs ‘presentatietalent televisie’. Die prijs wordt jaarlijks uitgereikt in het kader van de Lokale Omroep Awards van de Organisatie voor Lokale Omroepen in Nederland (OLON).

Ze heeft de nominatie verdiend met een pilotaflevering van C-TV Op Onderzoek, over de vuurtoren van Egmond. De presentatrice reageerde heel enthousiast: ‘Wat gaaf! Dat had ik nooit verwacht!’

Ook hoofdredacteur Sander Verschoor is blij met de nominatie: ‘Supergaaf! We zijn supertrots’ is zijn eerste reactie.

De prijzen worden uitgereikt op vrijdag 6 juni, tot die tijd zal de jury zich beraden over de winnaars. De vakjury, bestaande uit oud-correspondent Wouter Kurpershoek, radiopresentator Astrid de Jong, journaallezer Jeroen Overbeek en journaliste Liesbeth Staats, is zeer te spreken over de hoge kwaliteit van de inzendingen. Met name in televisie is dit jaar veel geïnvesteerd door de lokale omroepen. De programma’s van kleinere lokale omroepen springen dit jaar in het oog. De jury waardeert het zeer dat ondanks beperkte middelen deze omroepen zich in originaliteit en creativiteit weten te onderscheiden.

Naast Shannon van Beek zijn er drie andere genomineerden in de categorie presentatietalent televisie, namelijk Vivianne Werkhoven van de Publieke Omroep Amsterdam, Mees Baas van RTV Dordrecht en Margriet van der Eijk van WOS Media uit de gemeenten Midden Delfland, Westland en Maassluis.

Op de foto: Shannon van Beek, vlak voor de uitzending van de voorbeschouwing tijdens het debat voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Bekijk het filmpje waarvoor Shannon is genomineerd, hieronder terug: