Topverkope​rs Kinderpost​zegels op schoolreis naar Walibi Holland

CASTRICUM – Vrijdag 16 mei gaan 600 basisschoolkinderen uit groep 7 en 8 naar Walibi Holland, omdat ze de Kinderpostzegelwedstrijd van 2013 hebben gewonnen. Deze kinderen zijn de beste of de meest creatieve kinderpostzegelverkopers van Nederland.

Ook de kinderen van groep 7 van de Augustinusschool in Castricum worden vrijdagochtend feestelijk ontvangen door Walibi Holland en het team van Stichting Kinderpostzegels op het hoofdpodium van het park.

Stichting Kinderpostzegels is een stichting voor kinderen door kinderen, met als belangrijkste inkomstenbron de jaarlijkse Kinderpostzegelactie. Hierbij gaan jaarlijks 205.000 kinderen van 5.100 basisscholen langs de deuren om kinderpostzegels, kaarten en pleisters te verkopen.

Met de opbrengst zet Kinderpostzegels zich in voor de bescherming en ontwikkeling van kwetsbare kinderen, zodat ze meer kans hebben op een beter bestaan. Het afgelopen jaar werden ruim 860.000 kwetsbare kinderen gesteund in binnen- en buitenland. Meer informatie: www.kinderpostzegels.nl.