Talentenjacht voor kinderen en jongeren uit Alkmaar en omgeving

ALKMAAR – Dit jaar organiseert het Jeugdcultuurfonds Alkmaar de talentenjacht ‘Alkmaars Talent’. De jeugd van 6 t/m 18 jaar uit Alkmaar en omgeving kunnen zich tot 1 juni inschrijven voor de verschillende voorrondes in juni.


Het doel van de talentenjacht is kinderen stimuleren deel te nemen aan cultuur en meer bekendheid te genereren voor het Jeugdcultuurfonds Alkmaar. Dit fonds maakt het voor kinderen uit arme gezinnen mogelijk om lid te worden van een muziek of dansschool.

Vind jij het leuk om te zingen, dansen of muziek te maken of heb je een ander bijzonder talent dat je graag aan het grote publiek wilt laten zien? Meld je dan nu aan, solo of in een groep, voor de voorrondes van ‘Alkmaars Talent’.

Ook als je nog niet zoveel ervaring hebt, kun je je aanmelden. Ieder kind krijgt een kans. Kijk voor de laatste informatie op www.alkmaarstalent.nl of facebook.com/alkmaarstalent