Nieuwe bands in De Bakkerij!

CASTRICUM – Ruim baan voor nieuw talent in de regio! Aankomend weekend staat nieuw talent centraal bij De Bakkerij, maar ook is er ruimte voor bands die al wat langer een naam hebben.

Op donderdag 15 mei begint De Bakkerij vanaf 20:00 uur met de kledingruilavond Bak Vol Kleren. Op vrijdag 16 mei zijn er maar liefst 3 bands. Het Schotse Ten Tonne Dozer, Deafening en de nieuwe band met Frank Doesburg, Erik van Ishoven, Milo Lambers, Paul Beentjes: Scare The Bear. De zaal is om 21:00 uur open en de entree voor deze drie topbands is gratis! Wel is er ruimte voor een vrijwillige bijdrage.

Op zondagmiddag is er een BACHHH middag. BACHHH is een samenwerkingsverband tussen de muziekscholen van Beverwijk, Alkmaar, Castricum, Heiloo, Heerhugowaard, Heemskerk en Purmerend. Van 14:00 tot 18:00 uur zijn zij te bewonderen. De entree is natuurlijk gratis.

Woensdag 21 mei is er een spelletjesavond vanaf 20:00 uur. Kezen, munchkin of twister. Of een fijn potje ouderwets Stratego, Scrabble of Monopoly? Kom langs en geniet!