Lentemarkt Heiloo

HEILOO – Op zondag 25 mei organiseert Stichting vrienden van Sighet weer een gezellige zomermarkt. De markt vindt plaats op het terrein van GGZ NHN aan de Kennemerstraatweg in Heiloo.

De markt is vrij toegankelijk en vindt plaats van 11.00-17.00 uur.


De markt is vrij toegankelijk en vindt plaats van 11.00 tot 17.00 uur. U kunt gratis parkeren op het voormalige Campina terrein aan de Kanaalweg in Heiloo en bij de Plantenkas op het terrein van de GGZ.

Er is voor ieder wat wils. Ook er worden verschillende workshops gehouden. De brandweer van Heiloo staat met een brandweerauto, een rookkamer en promotie materiaal. Voor de kinderen is er onder andere een springkussen, pony rijden, een zweefmolen, schminken, Aquabubble en nog een aantal andere leuke activiteiten.

De stichting “Vrienden van Sighet” is opgericht op 31 oktober 1995 en is sindsdien volop bezig zich in te zetten voor een aantal projecten in het plaatsje Sighetu-Marmatiei in Roemenië. Ieder jaar gaan er trailers met hulpgoederen naar Sighet voor o.a. tehuizen met verstandelijk en lichamelijk gehandicapte kinderen, scholen, een bejaardentehuis en ziekenhuis.

Voor informatie kunt u kijken op onze website www.sighet.nl of op facebook https://www.facebook.com/sighet1995