Lekker naar buiten als vrijwilliger

REGIO – Het is weer tijd voor buitenactiviteiten. En wat is er leuker om dit als vrijwilliger samen te doen met iemand die ook graag eens even van de lente wil genieten?

Verpleeghuis Heemstate heeft bewoners die graag naar buiten willen op de duofiets. Ook is daar een moestuintje waar mensen met groene vingers – eventueel samen met een bewoner – aan het werk kunnen gaan.

Een bewoonster van Dijk en Duin wil graag wandelen en fietsen met een maatje. En zorgcentrum De Boogaert zoekt vrijwilligers om met hun bewoners te wandelen, eventueel met behulp van een rolstoel of rollator.

Wie interesse heeft in één van deze vacatures of ander vrijwilligerswerk, kan kijken op de vacaturebank: www.vrijwilligerswerkcastricum.nl of bellen met Stichting Welzijn Castricum 0251-65 65 62, email: vcc@welzijncastricum.nl.