Laatste hooglandercollege voor de zomer

REGIO – Op 30 mei vindt alweer het laatste hooglandercollege van het seizoen plaats. Wel zo handig om bij te wonen, als u bang bent voor deze grote grazers. Zo bent u zeker dat u zonder angst van het duingebied kunt genieten deze zomer.

Tijdens dit succesvolle buitencollege vertelt de PWN boswachter wat u wel of niet kunt doen als deze imposante dieren uw pad kruisen. U leert het gedrag van de dieren in te schatten en raakt meer vertrouwd met hun aanwezigheid in het duingebied.

De colleges worden na 30 mei pas weer na de zomer gegeven (op 11 oktober, 24 oktober en 28 november). Of u nu komt om uw angsten te overwinnen, of omdat u gewoon geïnteresseerd bent in grote grazers; het ‘buitencollege’ over de hooglanders is voor iedereen interessant.

De kosten voor het college zijn € 3,50 per persoon en vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan via www.pwn.nl/eropuit of telefonisch via Bezoekerscentrum De Hoep: 0251 661 066. Het verzamelpunt is de parkeerplaats bij Natuurvriendenhuis Het Zeehuis in Bergen aan Zee.