Heereweg Bakkum enkele dagen afgesloten

BAKKUM – Een deel van de Heereweg in Bakkum krijgt een nieuwe inrichting en de oversteekplaats bij de voormalige Stayokay krijgt een aanpassing.

De afsluiting is van vrijdag 16 mei 6.00 uur tot zondag 18 mei 20.00 uur. Het gaat om het deel tussen de Zeeweg en het einde van de bebouwde kom.

Voor doorgaand autoverkeer van en naar Egmond is er een omleiding via de Zeeweg, Rijksweg, Vennewatersweg, Het Malevoort en de Heilooër Zeeweg. Het benzinestation en restaurant ’t Mirakel van Bakkum blijven tijdens de afsluiting bereikbaar vanuit de richting Castricum.

Bus 164 rijdt tijdens de afsluitingen een omleiding via Limmen. De bushaltes op de Heereweg tussen de Duinweg en de Zeeweg komen dan te vervallen. Er is een tijdelijke halte bij de kruising met de Duinweg.

Kijk voor meer informatie op www.castricum.nl > werken in uitvoering.