Emergo en Gelders Fanfare Orkest treden samen op

CASTRICUM – Zaterdagavond 17 mei verzorgen het fanfareorkest van Emergo en het Gelders Fanfare Orkest samen een concert in sporthal De Bloemen, De Bloemen 71 in Castricum.

Tijdens het Wereld Muziek Concours in Kerkrade afgelopen zomer hebben zowel Emergo als het Gelders Fanfare Orkest indrukwekkende optredens verzorgd, die door het publiek en de jury bijzonder zijn gewaardeerd. Ook tijdens het concert in Castricum zullen beide orkesten hun uiterste best doen de luisteraars een prachtig concert te presenteren. Beide orkesten staan onder leiding van dirigent Erik van de Kolk.

Er is een afwisselend concertprogramma met prachtige fanfaremuziek samengesteld, waaraan ook twee topsolisten hun medewerking zullen verlenen. Linda Arnoldus gaat met begeleiding van Emergo soleren in het “Concert voor Sopraansaxofoon” van componist Rob Goorhuis. Wilbert Zwier is samen met het Gelders Fanfare Orkest te beluisteren in “Colors for trombone” van Bert Appermont.

Het concert begint om 20.00 uur en de toegang bedraagt € 10,- per persoon. Kaarten zijn in de voorverkoop te bestellen via info@emergo.nl en voorafgaand aan het concert verkrijgbaar aan de zaal. Kijk voor meer informatie op de website www.emergo.org.

Op de foto: een eerder concert van Emergo, toen in het Jac. P. Thijsse College.