Connexxion verkoopt landelijke treinabonnementen

REGIO – Als eerste regionale bus- en treinvervoerder begint Connexxion nu met de verkoop van landelijke treinabonnementen.


De verkoop begint met het bekende “Altijd Vrij Maand”, waarmee een maand lang onbeperkt gereisd kan worden met alle treinen in Nederland. Reizigers kunnen dus nu niet alleen bij het NS-loket, maar ook via de webshop www.connexxion.nl hun treinabonnement kopen.

Het abonnement is geldig bij alle treinen in Nederland. Het is geschikt voor iedereen die frequent met de trein reist. Samen met iemand is nog voordeliger. De abonnementhouder kan maximaal drie personen mee laten reizen tegen 40% korting in de voordeeluren periode (na 9.00 uur en het hele weekend).

Met het treinabonnement Altijd Vrij Maand is de reis van deur tot deur geregeld bij één loket en betaald in één handeling.