Schennispleger aangehouden op Dorpsstraat

CASTRICUM – Bewoners van een woning op de Dorpsstraat in Castricum zagen zaterdagochtend een jongen halfnaakt voor het raam staan. Rond kwart voor tien kreeg de politie een melding dat de naakte jongen over een richel liep. De jongen had slechts een shirt aan.

Het was meerdere mensen opgevallen, de jongens zouden namelijk al de hele nacht bezig zijn. Voor de woning, op straat, lagen pizzabroodjes en blikken bier. Deze waren door hen naar beneden gegooid.

Agenten hebben bij de woning aangebeld en gesproken met de jongen die daar aanwezig was. Ondertussen werd er weer een blik bier naar beneden gegooid. De politieagenten wisten de naaktloper naar beneden te krijgen, die jongen is aangehouden voor openbare schennis.

De bierblikkengooier is onbekend gebleven en kon niet worden aangehouden.