Opening MyBeach bij Deining in Castricum

REGIO – In de week van 11 t/m 18 mei worden er in het kader van de opening van het MyBeach-strandseizoen door paviljoens langs de gehele Noordzeekust opruim- en telacties van afval georganiseerd voor het publiek.

Op maandag 12 mei is er om 10.00 uur ’s ochtends een opruim- en telactie bij strandpaviljoen Deining in Castricum. Na afloop is er een consumptie beschikbaar voor deelnemers in het paviljoen.

MyBeach is een initiatief van Stichting De Noordzee, dat zich samen met strandpaviljoens richt op schone stranden. De afval-telacties zijn een voortelling voor de landelijke opruimactie in augustus, de Boskalis Beach Cleanup Tour, waarbij Stichting De Noordzee samen met vrijwilligers in één maand tijd weer de hele Noordzeekust gaat opruimen en hierbij ook langs alle MyBeach-locaties komt.

Bekijk de volledige programma’s van alle MyBeach-strandpaviljoens via www.mybeach.info, opgeven voor een opruim- en telactie kan via communicatie@noordzee.nl.