Met kunst de markt op

CASTRICUM – Het Toonbeeld organiseert op zondag 8 juni een Regionale Kunstmarkt die bedoeld is voor kunstenaars en amateurkunstenaars uit Castricum en omstreken.


De markt vindt plaats op het plein van Toonbeeld aan de Jan van Nassaustraat 6, Castricum. De markt is onderdeel van de jaarlijkse Kunstfietsroute en wordt muzikaal omlijst door leerlingen van Toonbeeld die op deze dag zullen optreden op een muziektent.

De markt is geopend voor publiek van 11.00 tot 17.00 uur. Er is nog gelegenheid om een kraam te huren voor deze dag en informatie hierover kunt u vinden op www.toonbeeld.tv Ook een inschrijfformulier kunt u hier downloaden.

Wilt u meedoen; stuur dit formulier dan in voor woensdag 28 mei 2014. Ook muzikanten kunnen zich nog aanmelden voor een optreden tijdens de markt.