FC Castricum C2 kampioen

CASTRICUM – Zaterdag 3 mei was het zover, FC Castricum C2 kon het kampioenschap pakken en die hebben ze dan ook na een dik verdiende overwinning (3-1) gepakt tegen naaste concurrent LSVV.


De vele supporters kregen een spannende wedstrijd voorgeschoteld waarin beide teams vochten voor de overwinning. Castricum liet zien dat het vele trainen niet voor niets is geweest en met soms goed combinatie- voetbal werd LSVV eigenlijk de hele wedstrijd onder druk gehouden.

Tegenstander LSVV kon alleen counteren en hopen op een geslaagde actie van hun spits. Castricum heeft een dijk van een keeper en achterhoede, een creatief middenveld en snelle behendige spitsen en de ploeg is, gedurende het seizoen gegroeid en beter geworden. Geen training werd overgeslagen!

In deze voorjaarscompetitie werd iedere tegenstander met een nederlaag naar huis gestuurd! Met 24 punten uit 8 wedstrijden willen de jongens gaan voor 30 uit 10.