Jazzband Par Six in De Oude Keuken

CASTRICUM – Het huisorkest van de Heemskerkse Golfclub komt spelen in de Oude Keuken. Na wedstrijden speelt de jazzband tijdens het diner. Veel eigen composities van pianist Ed Wertwijn en minder bekende standards uit het American Songbook.

Ook nummers van Diana Krall en Mose Allison komen voorbij en soms een vleugje Santana. Saxofonist Rien Brus speelde eerder voor Jazz in Bakkum met zijn Hot Jazz Ambassadors.

Maar Par Six onderscheidt zich vooral door zangeres Ria de Vries. Haar natuurlijke wijze van zingen komt volledig tot zijn recht in nummers als Temptation en Like Someone in Love. Zaterdag 10 mei in De Oude Keuken van 14.00 tot 16.00 uur jazz met Par Six. U vindt De Oude Keuken op het terrein van Dijk en Duin te Bakkum, ingang aan de Zeeweg. Op het terrein geven bordjes de route aan en er is voldoende parkeergelegenheid.