Wie verdient volgens u een pluim?

CASTRICUM – Er zijn in onze gemeente enorm veel mensen die waardering verdienen voor de manier waarop zij in het leven staan. Om die waardering zichtbaar te maken, geeft de gemeente elke twee weken een ‘pluim’.


Het zijn mensen die anderen belangeloos een helpende hand toesteken, omdat zij op eigen kracht tegenslagen en uitdagingen overwinnen of omdat zij de verbindende factor in een familie, buurt of vereniging zijn.

Wat voor hen bijna vanzelfsprekend is geworden, wordt door een ander vaak bewonderd. Iedere daad, hoe klein of groot ook, verdient bewondering. Tot eind juni zet de gemeente iedere twee weken één van de inzendingen in het zonnetje.

Opgeven: www.datisheelnormaal.nl/pluim U kunt de voortgang volgen via facebook ‘Dat is heel normaal’ en twitter @isheelnormaal.