Rode Kruis vraagt collectanten

CASTRICUM – Van maandag 16 t/m zaterdag 21 juni is weer de jaarlijkse collecteweek voor het Rode Kruis.

In die week gaan in het hele land ruim 120.000 vrijwilligers op pad om zoveel mogelijk geld op te halen ten behoeve van de activiteiten van de Rode Kruisafdelingen. Zoals altijd is de collecte-opbrengst in de Gemeente Castricum bestemd voor lokale activiteiten van het Rode Kruis in Castricum, Akersloot en Limmen.

Voor het houden van de collecte zijn in deze regio zo’n 140 collectanten nodig. Helaas is hier jaarlijks een groot tekort aan. Daarom doet de Rode Kruisafdeling Castricum een dringend beroep op u zich op te geven als collectant. Iedereen vanaf 16 jaar kan zich aanmelden als collectant.

Draag uw steentje bij als Rode Kruiscollectant. Meld u aan bij Maria Staring, tel. 0251- 65 53 30, email: mariastaring@gmail.com.