Derde editie zevenklappertoernooi bij TV Castricum

CASTRICUM – Van zondag 29 juni tot en met vrijdag 4 juli organiseert TV Castricum opnieuw het Zevenklapper toernooi voor dubbels en mix-dubbels uit de gemeente Castricum.

Net als de voorgaande jaren wordt er gespeeld in poules van vier koppels. De poules worden
zorgvuldig samengesteld naar speelsterkte zodat het competitie-element niet ontbreekt. De beste dubbels spelen na hun drie poulewedstrijden op vrijdag een finale. Naast het wedstrijdelement is gezelligheid de tweede pijler van dit jaarlijkse evenement.

Op de eerste speeldag (zondag 29 juni) is er muziek en om zes uur een overheerlijke barbecue. Ook de kleinste supporters komen aan hun trekken. Voor hen is er een springkussen opgesteld op het terras.

Inschrijven kan via www.tvcastricum.nl en staat open voor alle inwoners van Castricum, Akersloot, Limmen en Bakkum.