Computerkennis opdoen in mei

CASTRICUM – De workshops Androidtablet, Google en Windows 8 worden in kleine groepjes, in een rustig tempo en met veel persoonlijke aandacht gegeven.

Op maandagmiddag 12 en 19 mei leert men stap voor stap de Androidtablet te bedienen. De belangrijkste instellingen, toepassingen en apps komen aan de orde. De cursist dient de eigen tablet mee te nemen.

De workshop Google wordt gegeven op woensdagmiddag 14 mei. Tijdens deze workshop kunt u ervaren dat er meer mogelijk is, zoals bijvoorbeeld rekenen, omrekenen en vertalen.

Windows 8 wordt behandeld op maandagmiddag 26 mei. De nieuwe mogelijkheden van Windows 8 t.o.v. de oudere Windowsversies worden uitgelegd. Aanmelden bij Stichting Welzijn Castricum, Geesterduinweg 5, Castricum. Meer informatie via Tel. 0251-65 65 62 of info@welzijncastricum.nl