Landmacht bij schoolvoetbaltoernooi FCC

CASTRICUM – Woensdag viel de viering van 200 jaar Landmacht samen met het schoolvoetbaltoernooi van de groepen 5/6.

De kinderen konden op de foto met soldaten van de Koninklijke Landmacht.

Ook werd er nog gevoetbald, daar waren de kinderen natuurlijk voor gekomen. De Cunera, Juliana van Stolberg, Montessori, Paulus, Sokkerwei, Visser ’t Hooft en de Toermalijn streden om de winst. Vorig jaar won het Visser ’t Hooft zowel bij de jongens als bij de meisjes. Bij de meisjes werd de titel dit jaar geprolongeerd, bij de jongens won basisschool De Klimop.

De finale bij de meisjes werd gespeeld tussen de twee teams van de Visser ’t Hooft, uiteindelijk won het eerste team met 0-2. Bij de jongens werd de titelstrijd gestreden tussen de Klimop en de Visser ’t Hooft. De eindstand daar werd daar 2-1 voor De Klimop.

Naast de prijzen voor de winnaars waren er ook prijzen voor het mooiste spandoek en de sportiefste ploeg te winnen. De prijs voor het mooiste spandoek is gewonnen door de Visser ’t Hooft en de sportiefste ploeg was de Juliana van Stolberg, hier kregen zij een mooie beker voor overhandigd.