Modelboetseerweekend bij Toonbeeld

CASTRICUM – In het laatste weekend van juni organiseert Toonbeeld-docent Anja Vosdingh Bessem een modelboetseerweekend.

Een weekend workshop van Anja Vosdingh Bessem levert u een grondige oriëntatie op het menselijk lichaam in alle standen en maten, maar ook een intensieve ervaring op.
Het programma start op zaterdagmorgen met een warming up van korte zittende poses naar een adembenemend mooi model. ‘s Middags maakt u naar aanleiding van één van deze kleischetsen een groter beeld of een uitvoering van een detail. Op zondagmorgen komt een model waarvan u een staande tors gaat maken. De modellen worden geplaatst op een draaipodium zodat u steeds alle kanten te zien krijgt.

Ingewikkeld kleigereedschap is niet nodig, een fototoestel is handig om uw ontwikkelingen vast te leggen. Deze workshop is geschikt voor doorgewinterde enthousiastelingen en voor onervaren aanstormend talent.

Het hele weekend kost €195. Aanmelden kan via de website van Toonbeeld: www.toonbeeld.tv.