Koningsnacht en Koningsdag in De Bakkerij

CASTRICUM – De Bakkerij viert zowel Koningsnacht als Koningsdag. Op vrijdagavond staan de Amerikaanse band Ampline en de Haarlemse surfrockband Tidal Wave op het programma. Op Koningsdag zelf zijn er twee podia: een voor de Maranathakerk en ’s avonds in de Bakkerij zelf.

Het Amerikaanse Ampline is grootse rock. Tidal Wave is surfrock en het beste te omschrijven als opwindende en aanstekelijke gitaar deunen, voort gestuwd door pompende bas en ratelende drums.

Zaterdag begint de Bakkerij rond 13:00 uur met het feest voor de Maranathakerk, daar spelen: TV’s Most Popular Art Instructors, Rarely Alive, Mentally Retarded Friend, en Lee & The Hillbilly Blues Combo. ’s Avonds, rond 19:00 uur, gaat het feest verder met bands als 12:04, Brothers on the Edge en Het Brein Dat Kwam Uit De Ruimte.

Het hele weekend in De Bakkerij en op het plein voor de kerk is gratis toegankelijk. Kijk voor meer informatie over de optredens en over de bands op www.podiumdebakkerij.nl.