Joke Bruijs bij Jazz in Bakkum

BAKKUM – Zangeres Joke Bruijs zal op zondag 27 april het seizoen van Jazz in Bakkum afsluiten. De reeks Jazz in Bakkum bestaat dit jaar 25 jaar en dat wordt gevierd met zo’n grote seizoensafsluiter.

Niemand minder dan theaterdier, actrice en vooral ook jazzzangeres Joke Bruijs verzorgt samen met haar levensgezel drummer en vibrafonist Frits Landesbergen op 27 april aanstaande het jazz in Bakkum concert.

Zangeres Joke Bruijs is een allround artieste die alles lijkt te kunnen. Zij zingt de sterren van de hemel. Daarnaast is ze een veelgevraagd actrice voor zowel theater-, televisie- als filmproducties. Grote bekendheid verwierf ze met haar rol in ‘Toen was geluk heel gewoon’.

Jazz in Bakkum is op zondag 27 april in Hotel Borst aan de Van Oldebarneveldweg 25 in Bakkum. Het concert begint om 16:00 uur.