Fietsen vanuit Castricum

CASTRICUM – Alweer het derde seizoen van ‘Fietsen vanuit Castricum’ is gestart. Elke dinsdag kan meegedaan worden aan een tocht van zo’n 20 tot 25 kilometer met als vertrekpunt de voorkant van station Castricum. Om 10.00 uur vertrekt de groep en om circa 13.00 uur is men weer terug.


De twee fietsbegeleiders Ben Brussel en Hans van Houten hebben er zin in. Weer een nieuwe fietsroute is toegevoegd. Er zijn nu zeven verschillende tochten die wekelijks afwisselend worden gereden en waarmee alle prachtige natuurgebieden in de omgeving van Castricum worden verkend. Zo worden Egmond aan Zee, Alkmaar en Wijk aan Zee aangedaan.

De fietstochten zijn inmiddels een groot succes, het aantal deelnemers stijgt nog steeds. Men vindt het fijn om in de natuur te bewegen en even heerlijk bij te praten. Er wordt in een normaal tempo gefietst.

Belangstellenden kunnen zonder opgave deelnemen en er zijn geen kosten aan de tochten verbonden. Wel is een duinkaart nodig. Consumpties zijn dan voor eigen rekening. Voor informatie kan men Stichting Welzijn Castricum benaderen via 0251 65 65 62 of info@welzijncastricum.nl