Aanrijding met letsel op Beverwijkerstraatweg

CASTRICUM – Op donderdagmiddag 17 april rond 13.10 uur vond er een aanrijding plaats op de Beverwijkerstraatweg.

Een 21-jarige man uit Velsen-Noord reed op een bromfiets over het fietspad naast de Beverwijkerstraatweg. Op de rijbaan zelf reed een 71-jarige man uit Westzaan in een auto. Toen de automobilist rechtsaf een bedrijfsterrein opreed, kruiste hij het fietspad. Hij zag de bromfietser over het hoofd. De bromfietser kon niet meer op tijd remmen en botste tegen de auto.

Hij vloog over het stuur en de auto heen en belandde aan de andere zijde op het wegdek. Het slachtoffer werd met onbekend letsel overgebracht naar het Rode Kruisziekenhuis in Beverwijk. Bij controle bleek de bromfiets opgevoerd te zijn. Op de rollenbank bleek de brommer een snelheid te hebben van 66 km per uur.

Foto: Hans-Peter Olivier