Word lid van het Openbaar Vervoer panel Noord-Holland

NOORD-HOLLAND – Provincie Noord-Holland en Connexxion zijn op zoek naar leden voor het online OV-panel (www.ovpanel-nh.nl). Met ideeën en suggesties van dit panel kan het openbaar vervoer in de provincie verder worden verbeterd.

Woont u in Noord-Holland en reist u wel eens met de bus: meld u dan aan voor dit online panel.
Als deelnemer geeft u vier keer per jaar via een online vragenlijst uw mening over het busvervoer van Connexxion in Noord-Holland.

Met uw antwoorden maakt u het verschil en kunnen de provincie en Connexxion het openbaar vervoer nog beter laten aansluiten op uw wensen. Deelname aan het panel kost u maar een paar minuten per vragenlijst. Bovendien spaart u voor ‘Busjes’. Dat zijn punten waarmee u bij Bol.com kunt shoppen of die u kunt doneren aan een goed doel. Ook maakt u kans op een rijles in een echte Connexxionbus.

Op www.ovpanel-nh.nl zijn de voorwaarden nog eens rustig na te lezen. Op deze website kunt u zich ook direct eenvoudig aanmelden.