Wie verdient er een pluim?

CASTRICUM – Er zijn in de gemeente enorm veel mensen die waardering verdienen voor de manier waarop zij in het leven staan. Om die waardering zichtbaar te maken, geeft de gemeente elke twee weken een pluim.

Het zijn mensen die anderen belangeloos een helpende hand toesteken, omdat zij op eigen kracht tegenslagen en uitdagingen overwinnen of omdat zij de verbindende factor in een familie, buurt of vereniging zijn. Wat voor hen bijna vanzelfsprekend is geworden, wordt door een ander vaak bewonderd.

De gemeente roept inwoners en instellingen op om mensen op te geven voor een pluim. Iedere daad, hoe klein of groot ook, verdient bewondering. Tot eind juni zet de gemeente iedere twee weken één van de inzendingen in het zonnetje.

Opgeven kan via www.datisheelnormaal.nl/pluim, via de Facebookpagina ‘Dat is heel normaal’, of via Twitter: @isheelnormaal.