Start Jeugd Inline Skaten bij VKIJ Castricum

CASTRICUM – De Vereniging Kennemer IJsbaan (VKIJ) start dit jaar vanaf zaterdag 3 mei met het Jeugd Inline Skaten. Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen dan les krijgen in skaten.

Op speelse wijze worden de kinderen vertrouwd gemaakt met het skaten. De trainers gebruiken pionnen en verzinnen allerlei spelletjes om uw kind de vaardigheden van het skaten bij te brengen.

De lessen voor de jeugd worden gegeven op zaterdagochtend van 10:00-11:00 op het afgesloten parkeerterrein van het Bonhoeffer College in Castricum.

VKIJ Castricum geeft gedurende de zomerperiode ongeveer 15 lessen en volgt hierbij het KNSB programma Inline Skaten voor de jeugd in combinatie met het KNSB Vaardigheidspaspoort. Dit paspoort kan zowel gebruikt worden bij het Inline Skaten alsmede bij het Jeugdschaatsen tijdens de winter. Hierdoor kunnen kinderen hun basisvaardigheid opdoen op de weg als op het ijs.

De kosten voor het Jeugd Inline Skaten in de zomerperiode bedragen 15 euro. Voor meer informatie over het Inline Skaten en opgave zie: www.vkij.nl.