Oranje Fonds helpt 81 Noord-Hollandse organisaties fondsenwerven

REGIO – Nederland kent vele stichtingen en verenigingen die zorgen voor verbinding en betrokkenheid in de samenleving. Veel van deze sociale organisaties hebben dringend behoefte aan extra geld.

Voor hen startte het Oranje Fonds NLgeeft. Samen roepen het Fonds en de organisaties heel Nederland op om concrete plannen in de eigen buurt te steunen. In Noord-Holland hebben 81 maatschappelijke organisaties in totaal nog €135.514,- nodig voor hun plannen. Zij besteden het geld heel concreet in hun eigen buurt. Tot en met 15 mei kan iedereen zijn steentje bijdragen op www.NLgeeft.nl.

De opbrengst is bedoeld voor allerlei grote en kleine wensen. Denk aan een nieuw klimrek bij een speeltuinvereniging, een training voor nieuwe vrijwilligers, of een duofiets voor ouderen uit een verzorgingshuis.

Via www.NLgeeft.nl kun je nu doneren aan een organisatie bij jou om de hoek; heel gemakkelijk en 100 procent veilig. Het Oranje Fonds steunt sociale organisaties in het hele Koninkrijk der Nederlanden. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn als beschermpaar nauw betrokken bij het Fonds.