Lenteactiviteiten in en om Bezoekerscentrum De Hoep

CASTRICUM – Deze lente valt er in en om PWN Bezoekerscentrum De Hoep weer van alles te beleven. Op tweede paasdag organiseert PWN samen met Cameraland Alkmaar het evenement ‘Kijk op de Natuur’ voor volwassenen.

De meivakantie staat meer in het teken van gezinsactiviteiten. Kom bijvoorbeeld oog in oog te staan met de roofdieren van de lage landen. Te spannend? Er is ook een kriebeldiertjesmiddag of een knutselactiviteit waarin je je eigen armband kunt vilten. Liever op ontdekkingstocht in de duinen? Dat kan. Leer geruisloos sluipen en dierensporen ontdekken, zoals een echte jager. Of zoek en tover mee met Heksje Hoeplakee en de Waterkoning.

Kijk voor meer informatie over deze en andere activiteiten op www.pwn.nl/eropuit of bel met Bezoekerscentrum De Hoep in Castricum: (0251) 661 066.