1 Mei start Bakkum Vertelt

BAKKUM – Camping Bakkum haalt het festival naar de camping toe. Op donderdag 1 mei begint om 15.00 uur Bakkum Vertelt, dit wil je niet missen!

Tijdens de 3e editie van dit verhalenfestival mixt het talent van jonge artiesten met gevestigde namen. Verhalen worden verteld d.m.v. theater, tekst en muziek in het vernieuwde openluchttheater De Pan!

Zo komt op donderdag 1 mei o.a. Lucas Hamming optreden, die in 2013 een terechte finalist was van ‘de beste singer-songwriter van Nederland’. Op vrijdag 2 mei komt o.a. Bells of Youth optreden, die vorige maand zijn uitgeroepen tot ‘3FM serious talent’. Het weekend wordt afgesloten met een optreden van De NightWriters met Kluun, Nico Dijkshoorn en Dorine Wiersma.

De entree van het festival is gratis. Voor De NightWriters zijn er kaartjes vereist, de kosten zijn €17,50. Kaarten worden online via www.bakkumvertelt.nl verkocht, of via de receptie van camping Bakkum, boekhandel Scholte of The Read Shop in winkelcentrum Geesterduin. Kijk voor het volledige programma op de website www.bakkumvertelt.nl !

Op 19 april wordt het Openluchttheater De Pan geopend en kan van 15.00u tot 17.00uur bezocht worden.