Schoolvoetbaltoernooi 2014 bij FC Castricum

CASTRICUM – De jongens groep 7/8 van de Toermalijn heeft het Rabobank Schoolvoetbaltoernooi 2014 gewonnen.


Voorafgaand aan het Rabobank Schoolvoetbaltoernooi heeft Burgemeester Mans de officiƫle aftrap gegeven. Burgemeester Mans is zeer te spreken over het feit dat er een schoolvoetbaltoernooi wordt gehouden binnen de gemeente.

Om 13:00 uur werd er afgetrapt en was het al lekker druk op het sportcomplex van FC Castricum. Ook het weer zat weer mee en alle supporters konden lekker in de zon staan om aan te moedigen. Na de vele spannende poule wedstrijden volgde twee mooie halve finales. Juliana van Stolberg 1 tegen Sokkerwei 1 en Toermalijn 1 tegen Cunera 1.

De spannende finale tussen Sokkerwei 1 en Toermalijn 1 werd gewonnen door Toermalijn 1. De strijd om de derde en vierde plaats ging tussen Juliana van Stolberg 1 en Cunera 1. Derde is geworden Cunera 1.