Paas en Koningsprogramma

AKERSLOOT- Ook dit jaar staat er weer een fantastische formatie op het podium in De Vriendschap Akersloot tijdens de paasdagen.

Traditiegetrouw is er weer live muziek op 1e paasdag. Dit jaar met Popgroep Memphis, een van de meest gevraagde coverbands in Noord-Holland. De formule van de huidige Memphis is simpel. Muziek van de 60’er en 70’er jaren aangevuld met hedendaagse muziek. Hierdoor ontstaat een mix van Beatles, REM, U2, Rolling Stones, Queen en Robbie Williams.

Tijdens de Koningsnacht zullen maar liefst 4 DJ’s Akersloot op zijn kop zetten. Een gevarieerde muziekavond met voor ieder wat wils.

Het klaverjasseizoen in café de Vriendschap in Akersloot is ondertussen in volle gang en zaterdag 26 april zal er weer een grote koningsdrive worden gehouden. Deze gezellige drives zijn altijd op zaterdagavond en iedereen is welkom.