Onterechte acceptgiro’s PWN

PWN – Heeft u een automatiche incasso afgegeven maar toch een acceptgiro van ons ontvangen? Betaal deze niet!


Door nog onbekende oorzaak zijn met de jaarafrekening acceptgiro’s verstuurd aan klanten die een automatische incasso hebben afgegeven. Op deze afrekening worden tevens kosten voor deze acceptgiro in rekening gebracht. Dit is niet juist, excuses.

Op dit moment werkt PWN er hard aan om de automatische incasso alsnog plaats te laten vinden. Naar verwachting wordt dit volgende week. U hoeft de jaarafrekening dus niet per acceptgiro te voldoen. De extra kosten voor de acceptgiro komen uiteraard te vervallen.

Het klantencontactcentrum is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur via:
Telefoon consumenten 0900 405 07 00
Telefoon zakelijk 0900 406 07 00