Mini WK 2014

CASTRICUM – Op 14 mei vindt op het complex van Vitesse’22 alweer de 5de editie plaats van het Mini WK. Deze Mini WK wordt georganiseerd voor alle kinderen van de groepen 2,3 en 4.


Plezier beleven staat centraal op deze middag. Vanaf de eerste editie is het toernooi een doorslaand succes! Vitesse’22 is zeer blij dat zij ieder jaar 200 deelnemers vanaf alle basisscholen uit het dorp mogen verwelkomen.

Ook tijdens deze editie is er voor de kinderen van groep 2 een heuse Mini EK Clinic. De kinderen uit de groepen 3 en 4 strijden om het Mini WK waarbij iedereen de uiteindelijke winnaar is. Na afloop staat er dan ook voor iedere deelnemer een prijs klaar.

Tot 24 april hebben de kinderen de tijd om zich via hun school in te schrijven voor dit voetbalfeestje. Daarna blijft het nog steeds mogelijk om via de website in te schrijven.