Twee unieke avonden. En weerwolven.

CASTRICUM – Aankomend weekend zijn er in De Bakkerij twee avonden met unieke artiesten die je niet zo snel ergens anders zult zien. Op vrijdag 11 april Sugar Coated Mind Bombs & one-man punkband Pedro De La Hoya en op zaterdag Circus Mayhem en metalband Six Silent Sins.

De zaal gaat zowel vrijdag als zaterdag open om 21:00 uur. Kijk voor alle informatie over de bands en artiesten op www.podiumdebakkerij.nl.

Maandag 14 april geen muziek, maar Weerwolven. Deze avond wordt steeds succesvoller en de strijd tussen de spelers dus ook steeds heviger. Kom op tijd, want dan kunnen er veel rondes gespeeld worden! Er is natuurlijk geen entree op deze avond.

De Bakkerij is te vinden aan de Dorpsstraat 30, maar ook op Facebook: www.facebook.com/DeBakkerij.

Op de foto: Circus Mayhem.